1 Şubat 2016 Pazartesi

Şoför Kiralama


Yılların getirdiği tecrübe sizin sonsuz desteğiniz ile ülkemizin en populer Kiralık Şoför hizmeti 4 Mevsim, 365 Gün, 7/24 Emrinizde.

Şoför Hizmetleri

kiralıkşoförSizlere 7/24 yaz kış kiralık şoför hizmeti sunan Şoför Kiralama hizmetleri olarak yorgunluk, rahatsızlık, alkol aldığınız zamanlarda daima yanınızda bize bir telefonla ulaşabilir ve istediğiniz hizmeti alabilirsiniz. Unutmayınız ki trafik şakaya alınabilecek bir mevzuu değildir. Kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlarda, alkollüyken, rahatsızken, uykusuzken yola çıkmak sizlere ciddi sorunlar yaratabilir. Belki daimi bir şoföre ihtiyacınız yok ancak part time bir şoföre hepimizin zaman zaman ihtiyacı olmuyormu, hayatın peşinden yetişmek mümkün değil bu akış içinde vakit yetiştiremediğimiz onca şey var. Örneğin servis zamanı gelmeiş aracınız, karşılanacak misafiriniz, veterinere gidecek evcil hayvanınız, muayene işlemlerine gidecek arabanız, hastaneye gitmesi gereken yakınlarınız bir telefonla emrinizde olan firmamızın yönlendireceği profesyonel şoförlerimiz sizin bu konulardaki kurtarıcınız.

Hayatın koşuşturmacası içinde tabiiki eğlenmek sizinde hakkınız stres atmak dostlarınızla hoş bir gece geçirmek ve dönüşte riske girmeden canınızı sıkmadan krallar gibi dönmek istemezmisiniz.

kiralıkşoförGece ve gündüz istediğiniz her an sizlere şoför hizmeti sunuyoruz bizi şoföre ihtiyacınız olduğunda 60 ila 90 dakika arası önceden haber vermiş olmanız sizi bekletmeden alabilmemiz için oldukça önemli. İster özel bir mekan, ister ofisiniz, ister oteliniz, ister bir gece klübü neresi olursa olsun profesyonel şoför arkadaşlarımız bulunduğunuz yere istediğiniz saatte gelirler tertemiz bir şekilde sizi istediğiniz yere kadar güvenli bir şekilde bırakırlar. Bu hizmet sonunda rezervasyon esnasındaki size bildirilen ücret dışında hiç bir ücret ödemezsiniz ancak rezervasyon dışı bekletme belirtilen rut dışına çıkma gibi durumlarda söz konusu hizmet ve bekleme süresi ücretleri bakiyenize eklenir.

Uykusuzluk, Alkol, Yorgunluk Trafik kazalarınız başlıca sebepleridir.

uykusuzşoförYukarıda belirttiğimiz gibi yorgun, uykusuz ve alkollü araç kullanmak son derece tehlikelidir. Ortaya çıkabilecek sonuçları sizin için hem maddi hemde manevi olarak çok ciddi sorunlar yaratabilir. Biz Kiralık Şoför olarak ücretlerimizi gayet uygun tuttuk ki hem milletimizin sağlığı hemde sürüm oluşturabilmek adına tarifelerimizi minimum seviyelerde tuttuk. Diğer firmalarla mukayese edildiğimizde bizim hem hizmet kalitesi, hem şoför kalitesi ve hemde hesaplı fiyat politikamız sayesinde ve ülkemizin bir çok şehrinde aynı iletişim nosundan hizmet verebiliyor olmak bizi sizler için vaz geçilmez kılar. Bizim şoför personelimiz yaş olarakta tecrübe olarakta olgun ve deneyimlidir asla harçlığını çıkarmak için öğrenci ve tecrübesiz gençlere şans yada iş verilmez ancak test edilmiş genç şoförlerimizde mevcuttur. Bizi her türlü hava ve doğa şartlarında gece veya gündüz güvenerek tercih edebilirsiniz.

Tecrübeli Şoförlerimizle Uzun Yol Keyfi

yorgunşoförProfesyonel şoför ekibimizin hepsininde ciddi manada uzun yol deneyimi mevcuttur bu manada ihtiyaç duyabileceğiniz uzun şehirler arası şoförünüz içinde bizi aramalısınız. Zaman zaman rahatsızlıklar veya başka sebeplerle uçağa binemez duruma gelebirsiniz yada istediğiniz yere uçak olmayabilir. Uzun yolda ise araç kullanmak size skıntı verebilir yada yaşlı ebeveynlerinizi tatile veya memleketenize göndermeniz gerekebilir şoförlerimiz onları sizin için ulaşmak istediklere yere bırakır isteğinize göre aracı orada onlara teslim edebilir istersenizde size geri getirip teslim edebilir. Ve siz bu hizmet için cüzi bir ödeme ile hem zaman kazanmış olabilir hemde aracınızın ve sevdiklerinizin güvenliğini sağlamış olursunuz. Sizlere daima daha güzel günlerde hizmet sunabilmek dileğimizle Kiralık Şoför kaliteli, eğlenceli mutlu yolculuklara... Şoför ve vale kiralama hizmetleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder